VVE Beheerders

Voor verschillende VvE beheerders in Den Haag en omgeving vervangen wij het gebroken glas en voeren onderhoud uit. Sterk Glas BV beschouwd de huurder en eigenaren als onze klant en daarin fungeren wij als visitekaartje van de VvE beheerders . Wij zijn eigenlijk een verlengstuk van de beheerorganisatie. Met het leveren van goed werk en snelle service dragen wij bij aan het “wooncomfort” . Ook geïnteresseerd in wat wij voor u als beheerder kunnen betekenen, neemt u dan contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Sterk Glas werkt tevens in opdracht van diverse Verenigingen van Eigenaren in Den Haag, Delft, Rotterdam en het Westland. Voor deze verenigingen verzorgen wij zowel de 24uurs schadeservice als renovatie en het onderhoud.

Schadeservice

Glasschade is vervelend en levert een hoop (papieren) rompslomp op. Sterk Glas neemt dat volledig uit handen. Een telefoontje is voldoende en wij verzorgen de afhandeling. Wij nemen de schade op, zorgen voor reparatie en herstel, en handelen alles af met de verzekering. De vereniging hoeft er vervolgens helemaal niks meer aan te doen.

Renovatie en onderhoud

Sterk Glas verzorgt het onderhoud en de renovatie van grote projecten van verenigingen van eigenaren. Wij hebben ervaring met het vervangen van enkel glas voor HR isolatieglas en het onderhouden van bestaande HR isolatieglas. Ook het plaatsen en onderhouden van isolatieroosters nemen wij voor onze rekening.

Gegarandeerd tevreden

Sterk Glas werkt zowel op projectbasis als op contractbasis. Gaan we een contract voor meerdere jaren aan dan kunt u al voor een zeer klein bedrag per woning per maand verzekerd zijn van onderhoud, renovatie en schadeservice. Bel ons voor de mogelijkheden.