Ventilatieroosters

Waar geïsoleerd wordt moet ook geventileerd worden! Voor een goede gezondheid is luchtkwaliteit erg belangrijk. Om vocht, vervuilde en geurende lucht af te voeren, is ventileren met verse lucht dus noodzakelijk. Voor een goede luchtkwaliteit in uw huis, moet er 24 uur per dag geventileerd worden. Ventilatie door middel van een ventilatierooster is niet inbraakgevoelig, vrij van regeninslag, insectenwerend en erg comfortabel. Glashandel Sterk werkt met de producten van de marktleiders op het gebied van natuurlijke ventilatie. Wij voeren een uitgebreid assortiment van geavanceerde ventilatiesystemen.

Kiest u voor zelfregelende ventilatieroosters, dan verhoogt u het comfort en bezuinigt u op energie. Een regelbare klep laat de luchtstroom toe en de mechanisch zelfregelende klep stemt het ventilatievolume af op de wind van buiten. De ventilatie werkt zo onafhankelijk van de windkracht. Sterk Glas BV is leverancier van vele bekende merken ventilatieroosters waaronder:
Alusta, PLS, Heycop, Gavo en Duco

Alusta roostersAralco roosters

Duco ventilation and suncontrol
Download hier de brochure van Duco.

Ventilatie in oude huizen

In oude huizen zijn ventilatieroosters vaak niet geplaatst. Sterk Glas levert diverse ventilatieroosters en kan deze op prachtige manier in uw kozijnen plaatsen.

Ventilatieroosters in nieuwe huizen

Heeft u een nieuw huis met ventilatieroosters dan kent u het gemak en comfort. Laat de roosters wel regelmatig controleren of eventueel vervangen. Vraag onze specialisten, zij kunnen u hier prima over adviseren.