Zonwerend isolatieglas

Bij het ontwerp van een gebouw is naast de functionele en esthetische aspecten ook het economisch aspect steeds vaker van belang. De kosten voor klimaatbeheersing moeten steeds beter beheerst en geminimaliseerd worden, zonder dat dit ten koste gaat van architectonische hoogstandjes. Met de ontwikkeling van zonwerend isolatieglas heeft de glasbranche hierop ingespeeld. Zonwerend isolatieglas houdt ongewenste warmte buiten, waardoor u lekker kunt genieten van een comfortabele temperatuur in huis.

Sterk Glas BV levert en monteert zonwerend isolatieglas van de beste kwaliteit. Met ons zonwerend isolatieglas creëert u een binnenklimaat dat niet alleen warm is in de winter, maar ook heel aangenaam in de zomer. U geniet dus van een grote wooncomfort met meer licht én u lijdt minder warmteverlies in de winter. Daardoor bespaart u weer kosten op uw verwarming en het is ook nog eens beter voor het milieu. Sterk glas BV heeft in haar eigen pand gekozen voor de SGG COOL-LITE® XTREME 60/28. Een uitzonderlijke zonnewarmte werende beglazing met een isolatiewaarde Ug van 1,0 W/(m2.K). COOL-LITE® XTREME 60/28 heeft de best mogelijke isolatiewaarde in dubbele beglazing.

Zonwerend glas wordt toegepast vanwege:

  • Het minimaliseren van warmte
  • Het buiten houden van hinderlijk licht
  • Reflecteren van UV-Zonnestraling

Vraag onze adviseurs naar de diverse mogelijkheden van zonwerend glas en realiseer een prettig woon- en werkklimaat. Maak werk van een betere energieprestatie van uw gebouw. Zonwerend glas biedt functioneel aantoonbare voordelen:

  • Klimaatbeheersing
  • Zonlicht inval
  • Isolatie

Duurzaam glas

Wij adviseren u graag hoe u met zonwerend glas de energieprestatie van uw pand kunt verbeteren tijdens hitte of kou. Hiermee houdt u ‘s winters de kou en ‘s zomers de warmte buiten. Sterk Glas heeft veel oog voor de looks van het zonwerend glas. Het is al tijden niet meer zo dat zonwerend glas uitsluitend beschikbaar is voor bedrijfspanden. Er zijn vele oplossingen voor huizen en kantoren in kleur of met een natuurlijke coating.