Spiegels

Diverse spiegels

Spiegels op maat, spiegels in elke vorm en spiegels voor elk doel. Wij bieden een enorme keuze. Het assortiment bestaat uit verschillende soorten en kleuren zoals brons, grijs en blank. Bewerkingen zijn ook mogelijk. Een facetrand, logo, afbeelding of tekst kunnen in de spiegel worden aangebracht.

De spiegel is glas met een coating (zilverlaag) die beelden reflecteert. Sterk Glas BV adviseert, maakt en monteert alle soorten spiegelglas. We snijden en slijpen op maat. Onze vakmensen boren de noodzakelijke gaten of maken ruimte voor bijvoorbeeld een stopcontact of verlichting. Wilt u de spiegel direct op de wand aanbrengen? Wij gebruiken daarvoor diverse technieken,zoals met kit of met een ‘blind’ (onzichtbaar) ophangsysteem.

Spiegels zijn sfeervolle interieurelementen, brengen licht en scheppen ruimte. Ze maken kleine kamers groter en geven een aparte uitstraling. Er zijn ook verwarmde spiegels, voor bijvoorbeeld de badkamer. Welke afwerking of montage u ook kiest, het is van belang een spiegel deskundig en met grote zorg op te hangen. Voor bepaalde toepassingen adviseren wij veiligheidsspiegels. Dat glas is aan de achterzijde voorzien van een folie, die bij breuk de scherven op de plek houdt. Wel zo veilig!

Sterk Glas levert en plaatst spiegels op maat die perfect in uw interieur passen. Spiegels zorgen voor licht en geven een ruimtelijk effect. Onze medewerkers adviseren u graag over de mogelijkheden.